Gülyazı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini ortaya çıkartacak ve ilgi alanlarını genişletecek, dogmalardan ve ezbercilikten uzak; bilim, teknoloji, kültür ve sanat yaşamına katkıda bulunacak, çevre sorunlarına duyarlı bir eğitim ortamı sağlamaktır.

Misyon: Yenilikçi, vatansever, dürüst ve çalışkan olmayı kendine ilke edinen; çağdaş teknoloji ve eğitim imkânlarını kullanarak bilgiye erişen, onu farklı açılardan değerlendiren, edindiği bilgiyi yaratıcılığı ile birleştirerek yeni bilgi ve proje üretip insanlığın yararına sunan bilim insanı adaylarını yüksek öğrenime ve topluma kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati : 08:00 Ders Bitiş Saati : 15.20
Yabancı Dil: İNGİLİZCE, ALMANCA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gulyazicpl.meb.k12.tr

Adres - GÜLYAZI KÖYÜ GÜLYAZI KÜME EVLERİ ULUDERE GULYAZI AILE SAĞLIĞI MERKEZI SİTESİ NO 182 İÇ KAPI NO 3 ULUDERE / ŞIRNAK

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim.

Yerleşim Yeri - Gülyazı Köyü Uludere / ŞIRNAK

Ulaşım Köy servisleri ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklığı : 70 km İlçe Merkezine Uzaklığı : 35 km